Voksne

Coaching er en tilgang til præstationsoptimering, der har rødder i sportens verden.

Jeg har som Aut. Professionsbachelor i Fysioterapi gennem de 18 år coachet rigtig mange klienter – både teenagere,- unge,- voksne og ældre. Det er heldigvis aldrig for sent at lære noget nyt,- sætte sig et mål,- ændre vaner og blive den bedste udgave af sig selv!

Hos Krop & Tanker hjælper jeg klienten til at lære sine egne ressourcer at kende og bruge dem på en målrettet facon. Vi har alle mål og drømme, og selvom stort set alt i princippet er muligt at opnå, kan vi have brug for hjælp til virkelig at tro på det, lægge en slagplan og forfølge den.

I mit arbejde anvender jeg et coachingværktøj,- kaldet Livshjulet, der skaber et billede af klientens nuværende situation. Dette billede bruger jeg til at etablere udgangspunktet, hvorfra den kommende målsætning og planlægning baseres på. Hvert lagkagestykke af hjulet symboliserer et livsområde og klienten udfylder hvert af disse, på en skala fra 1 til 10, afhængigt af, hvor tilfreds han/hun føler sig med det pågældende livsområde. Jeg arbejder med 8 livsområder på livshjulet:

  • Fritid
  • Venner
  • Kærlighed
  • Familie
  • Personlig Udvikling
  • Økonomi
  • Sundhed/Motion
  • Karriere

Ved at arbejde med disse 8 livsområder får klienten et selvindblik i, om der er nogle områder, der skal bearbejdes og forbedres. I samarbejde med klienten opstiller jeg mål og handleplaner, som vi arbejder med fra gang til gang. Der vil være små hjemmeopgaver og træningsøvelser, der skal arbejdes med til næste gang.

I min behandlingsform arbejder jeg med NADA -øreakupunktur (frivilligt),- Metakognitiv terapi,- Mestringsstrategier,- og Fysioterapi/Øvelser. Hver behandling afsluttes altid med en afstressende, fysiurgisk nakke/hovedbundsbehandling, så klienten er klar til dagens udfordringer.

Jeg har rigtig god erfaring med 3 – 5 behandlinger, hvor der vil ske en positiv og forandret forskel i klientens liv. Målet er at opnå den livskvalitet, som han/hun ønsker og blive den bedste udgave af sig!

Pris 750 kr/90 min behandling. Hvis medlem af Sygeforsikring Danmark, ydes tilskud på 133 kr første gang og efterfølgende 88 kr/gang. Book ”Udviklingscoaching for Voksne” på www.kropogtanker.dk.