Voksne

Gennem de sidste 19 år har jeg coachet og hjulpet rigtig mange voksne – især kvinder ml 30 – 45 år. Det er heldigvis aldrig for sent at ændre vaner,- bryde negative tanke- og handlemønstre,- lære at sige fra overfor chefen/kollegaer og komme videre i sit liv.

Hos Krop & Tanker hjælper jeg klienten til at lære sine egne ressourcer (svage/stærke) at kende og tackle dem på en effektiv måde, så hverdagen bliver mere overskuelig,- struktureret og med bedre trivsel.

I mine behandlinger tager jeg udgangspunkt i psyko-edukation,- konkrete kognitive adfærdsterapeutiske strategier, der let kan anvendes i hverdagen,- NADA -øreakupunktur og Fysioterapi/øvelser.

For at danne et overblik over klienten/familiens nuværende situation kommer jeg ind på følgende områder;

  • Familie/venner
  • Arbejde/karriere
  • Personlig udvikling & livskriser
  • Fritid
  • Sundhed/Motion

Ved at arbejde med disse 5 ovenstående områder får du et selvindblik i, hvilke områder, der skal bearbejdes og forbedres. I samarbejde med dig opstiller jeg mål og handleplaner, som vi arbejder med fra gang til gang. Der vil være hjemmeopgaver, som du/familien skal arbejde med fra gang til gang.

Jeg har rigtig god erfaring med 3 – 5 behandlinger, hvor der tydeligt ses en forandret og positiv forskel i dit og familiens liv. Målet er at opnå den livskvalitet, som du ønsker for dig selv og din familie!

I mine behandlinger tager jeg udgangspunkt i psyko-edukation,- psykologi,- konkrete kognitive adfærdsterapeutiske strategier, der let kan anvendes i hverdagen,- NADA -øreakupunktur og Fysioterapi/øvelser. Behandlingen afsluttes altid med en fysiurgisk, afstressende hovedbundsbehandling.

Individuel behandling/90 min/875 kr hos Krop og Tanker i Herning. Book “Udviklingscoaching for voksne på www.kropogtanker.dk.

Familie-terapi/120 min/1150 kr hos Krop og Tanker i Herning. Book “Familie-terapi” på www.kropogtanker.dk.

Hvis medlem af Sygeforsikring Danmark, ydes tilskud på 133 kr første gang og efterfølgende 88 kr/gang. Book ”Udviklingscoaching for Voksne” på www.kropogtanker.dk.