Teenagere/unge

Gennem de sidste 19 år har jeg coachet og hjulpet rigtig mange teenagere/unge og deres familier. Det er heldigvis aldrig for sent at ændre vaner,- bryde negative tanke- og handlemønstre,- lære at sige fra overfor dårlige valg/venner,- tage et ansvar for eget liv og komme på rette spor!

Hos Krop & Tanker hjælper jeg teenageren/unge/familien til at lære sine egne ressourcer (svage/stærke) at kende og tackle dem på en effektiv måde, så hverdagen bliver mere overskuelig,- struktureret og med bedre trivsel.

I mine behandlinger tager jeg udgangspunkt i psyko-edukation,- konkrete kognitive adfærdsterapeutiske strategier, der let kan anvendes i hverdagen,- NADA -øreakupunktur og Fysioterapi/øvelser.

For at danne et overblik over teenagerens/unges/familiens nuværende situation kommer jeg ind på følgende områder;

Familie relationer & konfliktløsning & netværk (venner,- skole,- fritidsområder)

Sociale færdigheder & adfærdsproblemer

Forebyggelse & behandling af misbrug – euforiserende stoffer & alkohol

Mistrivsel i skole & forsømmelse

Sundhed (søvn,- kost og motion)

Ved at arbejde med disse 5 ovenstående områder får teenageren/unge/familien et selvindblik i, hvilke områder, der skal bearbejdes og forbedres. I samarbejde med teenageren/unge/familien opstiller jeg mål og handleplaner, som vi arbejder med fra gang til gang. Der vil være hjemmeopgaver, som teenageren/unge/familien skal arbejde med fra gang til gang.

Jeg har rigtig god erfaring med 3 – 5 behandlinger, hvor der tydeligt sker en forandret og positiv forskel i teenagerens/unges/familiens liv.

Individuel behandling/90 min/875 kr hos Krop og Tanker i Herning. Book “Udviklingscoaching for Teenagere & Unge på www.kropogtanker.dk.

Familie-terapi/120 min/1150 kr hos Krop og Tanker i Herning. Book “Familie-terapi” på www.kropogtanker.dk.

Der er mulighed for udebehandling mod et tillæg – ring og aftal nærmere på tlf 60242896. Hvis medlem af Sygeforsikring Danmark, ydes tilskud på 133 kr første gang og efterfølgende 88 kr/gang.